Wij bezorgen bloemen veilig en contactloos, volgens de richtlijnen van het RIVM. De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis. Dank voor uw begrip.

 

  • Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging

Warm herfstboeket

Warm herfstboeket

Vrolijk herfstboeket in gemengde warme tinten
€ 19,95
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

* Verplichte velden

€ 19,95
Beschrijving

Warm herfstboeket

Prachtig herfstboeket in mooie diepe kleuren. Geniet van de kleuren van de herfst en laat dit mooie boeket bezorgen. Een herfstboeket met prachtige bloemsoorten waaronder Celosia, Rozen, Carthamus, mooie bladsoorten en bessen. Breng sfeer in huis met dit boeket met warme kleuren.

Boeket laten bezorgen

Wilt u dit prachtige herfstboeket met warme kleuren thuis laten bezorgen? U kunt dit boeket in twee verschillende formaten bestellen op onze website. Wilt u er graag een vaas bij? Laat dat dan weten bij de optie "vaas toevoegen" en kies welk soort vaas u wilt. Als u vòòr 13:00 besteld, ontvangt u het boeket dezelfde dag nog in huis!

Boeket cadeau geven

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om iemand anders met dit prachtige boeket te verblijden! U kunt het boeket gemakkelijk cadeau geven. De stappen voor de bestelling zijn hetzelfde als wanneer u het voor uzelf besteld, alleen het adres dient aangepast te worden. Makkelijk toch? Wilt u ook een persoonlijke boodschap bij het boeket toevoegen? Vul dan bij de optie "Gratis kaartje toevoegen" de tekst in die u graag op het kaartje wilt en dan zorgen wij er voor dat het boeket met kaartje geleverd wordt bij het gewenste adres!

  • Verse seizoensbloemen
  • Snelle bezorging
  • Gratis kaartjeSpecificaties
Soort boeket: Luxe boeketten
Bloemen: Gerbera, Rozen, Carthamus, Celosia

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express