Gemiddelde waardering van 10 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de bloemenveiling
  • Landelijke bezorging
  • Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Bezorging dezelfde dag mogelijk

Veuve Clicquot Rosé Vintage 2004

Veuve Clicquot Rosé Vintage 2004

Brut Rosé Vintage 2004 Zeer mooi jaar, heerlijke Vintage
€ 72,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

€ 72,50

iDEALPayPalVISAMasterCardAmerican Express

Beschrijving

Veuve Clicquot Ponsardin

is het op één na grootste champagnehuis. Het is wereldwijd een zeer gevierd merk. En dat al heel lang. Veuve Clicquot Ponsardin is gesticht in 1772 door Philippe Clicquot, maar draagt de naam van de Veuve Clicquot Ponsardin sinds ergens in de 19e eeuw.

Nadat de weduwe Nicole-Barbe Clicquot-Ponsardin er alleen voor kwam te staan, wijdde zij zich met hart en ziel aan de zaak. Zij heeft het huis sterk en groot gemaakt. In Reims en omstreken kreeg ze al snel de respectvolle bijnaam “La Grande Dame de la Champagne”. Veuve Clicquot is in Reims gevestigd en traditioneel vooral op de Montagne de Reims georiënteerd champagnehuis. Deze vintage is er niet alleen voor het plezier en romantische momenten, maar ook voor liefhebbers van de fijne keuken en verfijnde champagnekenners.

Voorbeelden hiervan zijn de zijdeachtige textuur en zijn ook uiterst subtiele structuur die maakt het de ideale metgezel voor delicate gerechten of een compleet menu. Visueel, wordt het gekenmerkt door een intens heldere koper-Rosetón.

Specificaties
Flesformaat: Standaard 75 cl