Gemiddelde waardering van 0 (3 beoordelingen) op KiyOh  

Vanwege de drukte is het eerst volgende bezorgmoment voor rouwbloemen 22 mei en buiten de regio Amsterdam 23 mei. Als gevolg van de Corona-crisis zitten onze bloembinders, bezorgers en klantenservice aan hun maximale capaciteit om te bezorgen en u te woord te staan. Dank voor uw begrip.

 

  • Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging

Veldboeket blauw paars

Veldboeket blauw paars

Een zomers veldboeket met prachtige blauwe en paarse bloemen, leuk om te laten versturen als verrassing!
€ 24,95
Karakters over: 250

* Verplichte velden

€ 24,95
Beschrijving

Veldboeket blauw paars

Een zomers veldboeket met blauwe en paarse bloemen uit het seizoen. Gevuld met o.a. Delphinium, Eustoma en Campanula. Breng de zomer in huis met dit prachtige boeket. Het boeket doet het goed in elk interieur! Het boeket is in verschillende formaten te bestellen, normaal, middel of groot. Ook heeft u de mogelijkheid om een glasvaas bij te bestellen, hierbij heeft u keuze uit een standaard vaas of een luxe vaas.

De kleuren blauw en paars

Blauw staat voor rust en vrede. Ook wordt de kleur blauw door veel mensen gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Uit onderzoek is gebleken dat je in een ruimte met blauwe kleuren productiever bent.

De kleur paars wordt vaak geassocieerd met luxe, stijl en rijkdom. Ook wordt paars gezien als spiritueel. De kleur werkt opbeurend en kalmerend en kan de creativiteit stimuleren. Associaties op paars zijn intuïtie, daadkracht, leiding, raad en bemiddeling. 

Een bloemetje met blauwe en paarse kleuren zal het goed doen in een werkkamer of op een informatiebalie om de creativiteit en de productiviteit te stimuleren.

Veldboeket blauw paars laten bezorgen

Het boeket thuis laten bezorgen? Of als verrassing bij iemand anders? Geen probleem bij De Roos! Onze bezorgers brengen de boeketten altijd aan de deur bij het gewenste adres op juiste moment. U kunt zelf aangeven welke dag u het beste uitkomt. Als u vòòr 13:00 uur besteld, wordt het boeket dezelfde dag nog aan huis geleverd!

  • Bloemsoorten: Delphinium, Clematis, Eustoma
  • Leuk boeket om te versturen als bedankje voor een verjaardag of andere gelegenheid
  • Gratis wenskaartje
Specificaties
Kleur: Blauw
Soort boeket: Veldboeketten
Bloemen: Campanula, Delphinium, Eustoma

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express