• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Veel gekozen rouwwerk

Op zoek naar bloemen voor een begrafenis of crematie? Bij Rouwbloemen.nl vindt u prachtige rouwstukken voor een laatste groet aan de overledene. Bloemen zijn gepast voor momenten als rouw en geeft hiermee liefde en steun aan de nabestaande. Onze rouwstukken zijn verkrijgbaar in druppelvorm, ovale vorm en in een langwerpige vorm. Onze professionele bloembinders zorgen voor een mooi rouwstuk, gemaakt van verse bloemen en bladgroen. 

Bestel een rouwstuk wat past bij de overledene eenvoudig en veilig online op Rouwbloemen.nl. In regio Amsterdam is dezelfde dag levering mogelijk. Voor de overige regio's bezorgen wij direct de daaropvolgende dag, indien u voor 17.00 uur heeft besteld. Levering op een ander gewenst afleverdatum is tevens ook mogelijk. 

7 producten in 'Veel gekozen rouwwerk'

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Stijlvolle Rouwstukken

Kunt u geen keuze maken uit het brede assortiment aan rouwstukken en rouwboeketten? Het kiezen van een passend rouwstuk of boeket kan enorm lastig zijn. De diversiteit aan vormen, kleuren en formaten maakt de keuze vaak moeilijk. Wij helpen u graag door inspiratie te geven en hebben voor een assortiment de meest gekozen rouwstukken samengesteld. De meeste gekozen rouwbloemen lopen uiteen van rouwbiedermeiers tot aan rouwharten en rouwstukken in druppelvorm. Samengesteld met dagverse bloemen van veiling en gestoken in vochtig oase. 

Rouwharten

Rouwharten zijn bijzonder en zijn een prachtige manier om liefde voor de overledene te uiten. De rouwharten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Van neutrale rouwharten met rode rozen of witte rozen tot aan gekleurde rouwharten met verschillende kleuren rozen. Iedere kleur roos heeft haar eigen betekenis en zal op haar manier bij de overledene passen. 

Ronde rouwbiedermeiers

Rouwbiedermeiers hebben een ronde of ovale vorm. Uitstekend te gebruiken als grafstuk voor naast de kist, maar doet het ook goed op de kist. Samengesteld met prachtige seizoensbloemen in verschillende kleuren. De bloemen worden gestoken in oasis en blijven hierdoor langer houdbaar. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express