• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Speciale vormen

Wilt u een mooi rouwstuk in een speciale vorm laten bezorgen? Onze bloembinders kunnen rouwstukken in vele vormen en kleuren voor uw opmaken. Maak een keuze uit een van de bloemstukken op deze pagina, of neem contact op met een van onze medewerkers als u speciale wensen heeft, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u een rouwstuk in Amsterdam laten bezorgen? Deze kunnen wij vaak nog dezelfde dag leveren, indien u voor 12.00 uur heeft besteld. 

10 producten in 'Speciale vormen'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Rouwstukken in speciale vormen

Naast een standaard rouwboeket, rouwkransen en rouwharten kunt u bij ons ook terecht voor rouwstukken in een speciale vorm. In ons assortiment ziet u enkele voorbeelden hiervan. Prachtige rouwstukken in een vorm van een vlinder, anker of kruis. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan nemen wij samen uw wensen door en kijken wij naar de mogelijkheden. De rouwbloemen komen dagvers van de veiling en voldoen gegarandeerd aan de kwaliteit. Breng een persoonlijke boodschap of laatste groet over aan de overledene en nabestaande door een rouwlint toe te voegen. Laat u een rouwstuk bij de nabestaande thuisbezorgen? Kies dan voor een tekstkaartje. 

Rouwstuk bestellen en laten bezorgen

Een rouwstuk bestellen doet u eenvoudig en veilig online op Rouwbloemen.nl. Wij zorgen dat het rouwstuk tijdig en netjes wordt bezorgd op de gewenste locatie. Dit kan een huisadres, uitvaartcentrum of andere locatie zijn. In regio Amsterdam bezorgen wij rouwbloemen vaak dezelfde dag, indien u voor 12.00 uur heeft besteld. Voor de overige regio's in Nederland bezorgen wij de bloemen de volgende dag of op een ander gewenst afleverdatum. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express