• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Rouwstukken

Bloemen zijn niet alleen voor blijde en vrolijke momenten, maar ook voor momenten als rouw. Als laatste groet aan de overledene of steun aan de nabestaanden kunt u bij Rouwbloemen.nl een mooi rouwstuk bestellen. 

Rouwstukken bestellen doet u eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders zorgen dat het rouwstuk netjes en verzorgd tot een mooi resultaat wordt gemaakt. In regio Amsterdam is levering van het rouwstuk dezelfde mogelijk. Wenst u liever een andere afleverdatum? Geef dit door bij de bestelling.

36 producten in 'Rouwstukken'

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Een liefdevol afscheid met een rouwstuk

Het overlijden van een dierbare is verdrietig moment. Met een rouwstuk toont u liefde en steun aan de overledene en nabestaande. Een rouwstuk plaatst men meestal op of naast de kist van de overledene.  Op Rouwbloemen.nl bestelt u de mooiste rouwbloemen in elk gewenste kleur, stijl en vorm. Van rouwdruppels tot aan ovale rouwstukken. In ons assortiment vindt u prachtige stukken met dagverse bloemen. Rouwstukken met Orchidee, Lelies of rozen. Bij Rouwbloemen.nl vindt u een breed assortiment aan rouwstukken, rouwboeketten en kistbedekkingen. De bloemen worden gestoken in oase en behouden hierdoor de kwaliteit. 

Grafstuk voor op een graf

Naast dat rouwstukken een mooi gebaar zijn tijdens de uitvaart, doen de stukken het ook goed als grafstuk voor op het graf. Grafstukken zijn een prachtige bloemengroet voor bij het graf. Een mooi graftstuk kunt u meenemen als u een graf of herdenkingsplaats van een overleden dierbare gaat bezoeken. 

Rouwstuk bestellen

Een rouwstuk bestellen doet u eenvoudig bij ons online. Maak een keuze uit een rouwstuk wat het beste bij de overledene past. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij dat er een passend rouwstuk voor u wordt gemaakt. Maak het rouwstuk extra persoonlijk door er een rouwlint aan toe te voegen. Schrijf een laatste groet of persoonlijke boodschap en wij maken het rouwlint netjes aan het rouwstuk vast. Het rouwlint bestaat uit twee slippen, maar voor extra tekst kunt u eventueel een extra rouwlint bijbestellen. 

Rouwstuk bezorgen in Amsterdam & heel NL

Bij Rouwbloemen.nl staan wij voor correcte en tijdig bezorging van rouwstukken. Bestel eenvoudig bij ons online en wij bezorgen het rouwstuk op het gewenste afleveradres. Wij bezorgen bij uitvaartcentra, crematoriums en overige locatie's door heel Nederland. Geef gemakkelijk de locatie, datum en tijdstip van bezorging aan. Indien u voor 17.00 uur bestelt, kunnen wij het rouwstuk direct de daaropvolgende dag leveren. Rouwstuk in Amsterdam laten bezorgen? Bestel de rouwbloemen voor 12.00 uur en wij bieden de mogelijkheid om dezelfde dag nog te leveren. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express