• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Rouwkransen

U kunt een traditioneel opgemaakte grafkrans bestellen, maar ook kiezen voor een modern vormgegeven rouwkrans opgemaakt met bloemen in verschillende kleuren en bloemensoorten. Gemaakt van dagverse bloemen. Als u een rouwkrans bij ons bestelt, kunnen we deze in veel gevallen al dezelfde dag bezorgen. Wilt u eerst wat meer informatie of persoonlijk advies, of wilt u telefonisch bestellen? Neem dan contact met ons op. 

6 producten in 'Rouwkransen'

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Rouwkransen

Een rouwkrans, ookwel grafkrans genoemd, is een ronde krans van ongeveer 60 cm. Een grafkrans wordt samengesteld met rozen, bloemen uit het seizoen en diverse bladsoorten. De bloemen worden hierbij in verschillende niveaus gestoken en dit zorgt voor een mooi geheel van de grafkrans. Wilt u een grafkrans bestellen maar heeft u nog eventuele andere wensen, laat het ons dan weten! Het met zorg samenstellen van de rouwkransen zijn voor onze binders het belangrijkst. Wij doen er dan ook alles aan om een passende krans voor u en de overledene te maken. Onze professionele bloembinders maken van ieder rouwboeketkistbedekking en rouwkrans een prachtig geheel. Zij gaan zorgvuldig en netjes te werk. 

Een rouwkrans met lint

De rouwkransen in ons assortiment zijn te bestellen in verschillende formaten en kleuren. De rouwkrans is geschikt om naast de kist te plaatsen met een persoonlijk rouwlint eraan. U personaliseert de rouwkrans door er een lint aan toe te voegen. Geef uw laatste groet, boodschap en eventuele namen aan ons door en wij zorgen dat het rouwlint netjes aan de rouwkrans vastgemaakt wordt. Een rouwlint bestaat uit twee slippen. Mocht dit te weinig zijn en past uw boodschap er niet op, dan kunt u een extra slip bij bestellen. 

Rouwkrans bestellen

Een rouwkrans bestellen en laten bezorgen doet u eenvoudig bij ons online. Kies de rouwkrans die het beste bij de overledene past en wij zorgen dat deze netjes op het gewenste afleveradres afgeleverd wordt. Wij leveren tevens rouwkransen direct bij het uitvaartcentrum. Bestel uw rouwkrans voor 12.00 uur, dan bezorgen wij deze nog direct dezelfde dag in regio Amsterdam. In de overige regio's bezorgen wij rouwstukken de daaropvolgende dag of op een ander gewenste afleverdatum. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express