• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Rouwharten

Een rouwstuk in de vorm van een hart is een mooie manier om de liefde voor de overledene te uiten. Wij kunnen het rouwhart met rozen opmaken of met andere soorten bloemen. In ons assortiment vindt u zowel open als gesloten rouwharten in verschillende afmetingen.

Een rouwhart bestellen doet u eenvoudig online op Rouwbloemen.nl. In regio Amsterdam bezorgen wij rouwbloemen in de meeste gevallen direct dezelfde dag, indien u voor 12.00 uur bestelt. Voor 17.00 uur besteld, is direct de daaropvolgende of ander gewenste dag geleverd.

11 producten in 'Rouwharten'

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Rouwharten

Bloemen zijn niet alleen toepasselijk voor vrolijke en blijde momenten, maar ook voor momenten van rouw. Deze momenten vragen om eerbied, steun en een manier van liefde. Onze bloembinders weten als geen ander hoe belangrijk deze momenten zijn. De rouwharten zijn niet alleen geschikt als steunbetuiging, maar zijn daarnaast ook erg bijzonder als laatste groet. De vorm van een hart zal zeker indruk maken. 

Rouwhart van rozen

Rozen zijn veel voorkomende bloemen in rouwstukken, rouwboeketten en kistbedekkingen. Het zijn prachtig compacte bloemen, waarmee onze rouwharten tot een hart gevormd worden. Wij hebben harten rouwstukken met rode rozen, witte rozen of u kunt voor een combinatie van verschillende kleuren kiezen. Heeft u een specifieke wens voor een kleursamenstelling. Neem dan contact met ons op.

Rozen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zo heeft iedere kleur haar eigen betekenis. 

  • Rode rozen: liefde en lijden
  • Witte rozen: tederheid en liefde
  • Roze rozen: dankbaarheid en tedere liefde
  • Rode en witte rozen gecombineerd: eenheid en verbondenheid.

Rouwstuk met lint

Bij Rouwbloemen.nl kiest u een rouwhart dat bij de overledene past en voegt hier eventueel een rouwlint aan toe. Uw laatste groet of persoonlijke boodschap kunt u laten bedrukken op een rouwlint. Het rouwlint bestaat uit 2 slippen. Mocht dit niet genoeg zijn, kunt u ten allertijde een extra slip bij bestellen. Zo heeft u voldoende ruimte om uw laatste groet, persoonlijke boodschap en eventuele namen te laten drukken. Wilt u het rouwhart naar het woonadres van de nabestaande sturen? Dan is een bloemistenkaart of luxe kaart toepasselijker. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express