• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Rouwboeketten

Een rouwboeket of sympathieboeket kunt u online bestellen en laten bezorgen op elk adres in Nederland. Met een rouwboeket toont u liefde en een blijk van medeleven. Een sympathieboeket is een boeket om te laten bezorgen bij de nabestaanden. Voeg een rouwlint of kaart toe met een persoonlijke groet aan de overledene. Als u de bloemen laat bezorgen bij de nabestaanden kunt u ook voor een tekstkaartje kiezen. Bestel een rouwboeket online, telefonisch of kom langs voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag een mooi en passend rouwboeket samen te stellen.

Rouwboeketten

Laat een rouwboeket als gebaar van liefde en blijk van medeleven bezorgen bij de nabestaande van de overledene. Bloemen zijn niet alleen op hun plaats voor vrolijke momenten, maar ook voor verdrietige en momenten van rouw. Een rouwboeket wordt niet gestoken in oasis en blijft hierdoor beperkter houdbaar. Indien u het boeket langer vers wilt houden, dient u de bloemen op water te zetten. Een rouwboeket is een mooi liggend boeket. Het boeket is geschikt om naast de kist van de overledene te leggen. Een rouwstuk, kistbedekking en rouwbiedermeier zijn daarentegen wel geschikt voor op de kist.

Wat is het verschil tussen een rouwboeket en een sympathieboeket?

Een rouwboeket is een boeket voor de overledene, dit boeket wordt meestal op of bij de kist gelegd. Op de rouwkaart of het lint wordt een boodschap voor de overledene gezet. Een sympathieboeket is bedoeld om te laten bezorgen bij de nabestaanden van de overledene. Hier word meestal geen lint bij gedaan maar een (rouw) kaart met een bericht voor de nabestaanden van de overleden persoon.

Rouwboeket met lint

Standaard leveren wij een bloemistenkaartje met uw eigen korte boodschap. Wilt u het persoonlijker maken? Breng dan een laatste groet of persoonlijke boodschap over door een rouwlint aan het boeket toe te voegen. Een rouwboeket met lint is een prachtig gebaar om de nabestaande sterkte te wensen. Het rouwlint bestaat uit twee slippen. Past uw boodschappen en/of namen er niet op? Bestel dan een extra slip. 

Sympathieboeket of troostboeket

Naast rouwboeketten hebben wij ook sympathieboeketten, ofwel troostboeketten in ons assortiment. Dit zijn boeketten die vrijwel altijd op water gezet worden. Met een sympathieboeket geeft u een gevoel van oprechte warmte en aandacht in een moeilijke periode. Het is toepasselijk om een sympathieboeket naar het huisadres van de nabestaanden te versturen. 

Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Bij Rouwbloemen.nl bestelt u eenvoudig een rouwboeket online. Ga voor een prachtig rouwboeket met veldbloemen, een rouwboeket rozen of voor rouwboeket in een bepaalde kleur. Wij bezorgen uw rouwboeket of sympathieboeket op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Wij bezorgen niet alleen bij de nabestaanden thuis, maar ook bij uitvaartcentra en crematoriums. Geef het gewenste tijdstip van bezorging aan ons door en wij zorgen dat het rouwboeket netjes op tijd wordt afgeleverd.

Een rouwboeket in Amsterdam laten bezorgen? Bestel voor 12.00 uur en wij kunnen het boeket direct dezelfde nog leveren. Voor de overige regio's bezorgen wij de volgende dag, indien u voor 17.00 uur heeft besteld.

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express