• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Rouwbiedermeiers

Een rouwbiedermeier is in vele kleuren en verschillende bloemsoorten te bestellen. Met mooie rouwbloemen wordt de overledene geëerd, de nabestaanden gesteund en geeft u uiting aan verdriet om het verlies van de overledene. De rouwbiedermeiers zijn er in verschillende kleuren en afmetingen en kunnen met veel verschillende bloemsoorten opgemaakt worden. De bloemen worden op vochtig oase gestoken en behouden hierdoor hun kwaliteit. 

Stijlvolle rouwbiedermeiers

Rouwbiedermeiers zijn zeer geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een rouwbiedermeier heeft een ronde of ovale vorm en wordt op oasis gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt u rouwbiedermeiers in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouwbiedermeiers met rozen, Lelie's en Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de biedermeier toe op een bloemistenkaartje of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen en kunt u eventueel aanvullen met een derde extra slip. 

Rouwbiedermeiers bestellen en laten bezorgen

Wij bezorgen rouwbloemenrouwboeketten en rouwbiedermeiers op elk gewenst adres in Nederland. Een rouwbiedermeier bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere rouwbiedermeier een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een rouwbiedermeier.

Laat de rouwbloemen bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwbloemen in Amsterdam kunnen wij eventueel dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 12.00 uur bestelt. Voor de overige regio's in Nederland geldt: voor 17.00 uur besteld, direct de daaropvolgende dag bezorgd. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express