Wij bezorgen bloemen veilig en contactloos, volgens de richtlijnen van het RIVM. De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis. Dank voor uw begrip.

 

  • Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging

Plukboeket herfst met Amaryllis

Stijlvol plukboeket met bloemen in prachtige warme kleuren
€ 32,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc, .docx, .pdf

€ 32,50
Beschrijving

Plukboeket herfst met Amaryllis

Mooi herfstachtig plukboeket met prachtige warme kleuren. Het boeket bevat een mooie selectie van bloemen van het seizoen. Naast Calla, Gladiolen en Hortensia is dit boeket gevuld met prachtige Amaryllissen. De Amaryllis staat voor trots en betoverende schoonheid. Ook kan je met deze bloem een blijk van vriendschap geven en staat het voor een gevoel van genegenheid. Wie geef jij een speciaal gevoel met dit prachtige boeket?

Plukboeket met Amaryllis cadeau geven

Plukboeketten zijn op dit moment erg populair, het zijn boeketten waarin de bloemen losjes bij elkaar zijn geschikt met weinig groen waardoor de bloemen prachtig tot hun recht komen. Een mooi, trendy plukboeket om te laten bezorgen als er iemand jarig is of als iemand om een andere reden een bloemetje verdient. U kunt er voor kiezen om een vaas bij te bestellen zoals afgebeeld op de foto van het boeket. Wilt u een persoonlijke boodschap mee laten sturen bij het boeket? Geen probleem, dit kunt u helemaal gratis doen! U hoeft enkel de boodschap bij de optie "gratis kaartje toevoegen" in te vullen en dan zorgen wij dat de boodschap met het boeket verzonden wordt! 

  • Bloemsoorten: keuze van prachtige bloemen uit het seizoen
  • Verse bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Kies zelf een bezorgdatum
  • Schrijf een tekst voor op het gratis wenskaartje


Let op! De inhoud van het boeket kan afwijken van de foto in verband met beschikbaarheid van de bloemen, bepaalde bloemen zijn seizoengebonden.

Specificaties
Kleur: Gemengd
Soort boeket: Plukboeket
Bloemen: Germini, Lelie, Rozen, Calla, Chrysant, Gladiolen, Hortensia

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express