Over ons

Rouwbloemen.nl is een webshop speciaal opgezet voor het leveren van rouwbloemen met duidelijke foto's en zoveel mogelijk informatie, zodat u thuis op uw gemak voor de laatste eer bloemen kunt uitzoeken. De rouwstukken uit ons assortiment worden met veel zorg en aandacht samengesteld door onze bloemisten.

Rouwbloemen.nl is een webshop van De Roos Bloemisten. Onze bloemenzaak betaat al sinds 1927 en is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten voor het leveren van bloemwerken, rouwstukken en kransen. Onze winkel was gevestigd aan de rand van de Jordaan en wel in de Clercqstraat net over de brug van de Rozengracht. Onze klanten kwamen in die tijd meest allemaal uit de Jordaan. In 1981 zijn we met de winkel verhuisd naar een groter pand op de hoek van de Clercqstraat en de Bilderdijkstraat. Parkeren was toen geen probleem. Een aparte ruimte werd ingericht voor de ontvangst van klanten die kwamen om rouwwerk te bestellen. Onze Tiny stond vaak de hele dag rouwstukken te maken en het kwam vaak voor dat er ook meerdere binders met rouwwerk bezig waren.

Parkeren werd steeds lastiger in Amsterdam en voor de klanten was het niet makkelijk om nog op je gemak bloemwerk uit te zoeken. Daarop hebben we in 2001 besloten de productie en het kantoor te verhuizen naar Amsterdam Sloten, waar we nu nog zitten. Parkeren is hier geen probleem (eigen terrein) en we hebben wat meer ruimte om bloemwerk en boeketten te maken.

De winkel van de Clercstraat is nog een tijdje gevestigd geweest in een kleiner pand in de Bilderdijkstraat maar uiteindelijk is deze winkel afgestoten. 

Op dit moment hebben we 2 locaties waar we de bestellingen klaarmaken, dat is niet alleen in Amsterdam-Sloten maar ook een locatie in de bloemenveiling in Aalsmeer, waar we een box hebben gehuurd. We kunnen aan alle vraag voldoen, speciale bloemen zijn altijd op voorraad of worden direct ingekocht op de veiling.

U kunt uw rouwwerk online of telefonisch bestellen, maar u kunt ook langs komen om de bloemen uit te zoeken, onze vakkundige mensen helpen u graag.

Het team van Rouwbloemen.nl

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express