• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Langwerpig

Langwerpige rouwarrangementen worden ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. Een druppelvormig rouwstuk lijkt op een rouwbiedermeier, maar heeft aan één zijde een spitse vorm. De rouwstukken zijn opgemaakt met vele verschillende bloemsoorten en verkrijgbaar in prachtige kleuren. U kunt een keuze maken uit ons gevarieerde assortiment rouwbloemen, maar als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een rouwstuk met de lievelingsbloemen van de overledene, zullen wij ons best doen u om hierbij van dienst te zijn. U kunt ook telefonisch bestellen. Wilt u liever eerst wat meer informatie of persoonlijk advies? Kom dan langs in onze bloembinderij in Amsterdam.

Langwerpige rouwstukken

Rouwstukken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook in verschillende vormen. Naast rouwkransen, kistbedekkingen en rouwharten hebben wij prachtige langwerpige rouwstukken in ons assortiment. De rouwstukken worden samengesteld met dagverse bloemen van de veiling. Prachtige bloemen zoals rozen, Orchideeën, Lelies en Anjers. Aangevuld met bloemen uit het seizoen en bladgroen om er een mooi geheel van te maken. De langwerpige stukken zijn er in onder andere ovale en druppel vormen. 

Een rouwstuk bestellen & laten bezorgen

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten bezorgen op een gewenst afleveradres? Wij helpen u hier graag bij! Bekijk ons assortiment met rouwbloemen en kies de bloemen die het beste bij de overledene passen. Kies bij het bestellen van een rouwstuk voor een bloemistenkaartje, rouwlint of kaart. Wij dragen zorg aan het samenstellen van de rouwbloemen en het tijdig leveren van uw rouwstuk. Uw rouwstuk bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres. Dus ook direct bij het uitvaartcentrum! 

In regio Amsterdam bezorgen wij rouwstukken vaak direct dezelfde dag, indien u voor 12.00 uur heeft besteld. Voor de overige regio's in Nederland bezorgen wij de volgende dag, indien u voor 17.00 uur bestelt. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express