• Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Landelijke bezorging
  • Snelle bezorging
    • AJAX Layer Pro : Invalid License!

Kistbedekkingen

Met een kistbedekking van bloemen wordt de kist van de overledene prachtig bedekt met bloemen. Kistbedekkingen kunnen worden opgemaakt in veel verschillende kleuren en bloemen. Als u een kistbedekking bij ons besteld, kan deze in veel gevallen al dezelfde dag bezorgd worden. Wilt u eerst wat meer informatie of advies, of wilt u telefonisch bestellen? Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord.
10 producten in 'Kistbedekkingen'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Kistbedekking bloemen

Een kistbedekking is een kistdekkend rouwstuk. Het is vrijwel het enige rouwstuk dat op de kist van de overledene wordt geplaatst. De kistbedekking bloemen komen dagvers van de veiling en zorgen voor een prachtig geheel. Kies de geschikte bloemen die het beste bij de overledene passen. In ons assortiment vindt u prachtige kistbedekkingen met rozen, orchideeën en anjers. Onze binders maken een stijlvol samengesteld rouwstuk in kleur naar keuze. Kistbedekkingen zorgen voor de aankleding van de kist en is daarnaast een mooi laatste gebaar. 

Diverse formaten kistbedekking

De afmetingen per kistbedekking kan verschillen en u kunt hier een keuze in maken. Naast de kleinere rouwstukken en rouwboeketten zijn ook onze kistbedekkingen eventueel in een kleiner formaat te bestellen. Wenst u een kleinere kistbedekking, neem dan contact met ons op. 

Kistbedekking met lint

Breng een laatste groet door een persoonlijke boodschap toe te voegen op lint. Aan de kistbedekking kunt u twee slippen met tekst toevoegen. Past uw boodschap niet op twee slippen lint, dan kunt u nog een extra lint toevoegen. Zo heeft u voldoende ruimte om uw laatste groet en eventuele namen te laten bedrukken. 

De kistbedekkingen laten bezorgen

Laat de kistbedekking bezorgen op het gewenste afleveradres. Wilt u het rouwstuk laten bezorgen bij het uitvaartcentrum? Ook dat kan! Wij zorgen dat de kistbedekking tijdig en netjes op de gewenste locatie wordt geleverd. In regio Amsterdam is het mogelijk om de kistbedekking dezelfde dag te bezorgen, indien u voor 12.00 uur bestelt. 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express