Rouwbloemen online bestellen & laten bezorgen

Rouwbloemen.nl is sinds 1927 een vertrouwd adres in Amsterdam voor landelijke bezorging van rouwstukken, rouwboeketten, kistbedekkingen en ander rouwbloemwerk. Bloemen zijn niet alleen voor vrolijke momenten, maar ook voor momenten als rouw. Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden steun en troost aan de nabestaanden.

Als onderdeel van De Roos bloemisten worden bloemen voor een begrafenis of crematie door onze gediplomeerde bloembinders zorgvuldig samengesteld. Ieder rouwstuk wordt met veel zorg gemaakt door onze ervaren bloembinders. Wij verkopen uitsluitend dagverse bloemen rechtstreeks van de veiling. Dit garandeert de kwaliteit en de houdbaarheid van de rouwbloemen.

Rouwbloemen voor een begrafenis of crematie

Rouwbloemen.nl maakt het eenvoudig rouwstukken te bestellen en te versturen. Bekijk ons assortiment en zie de diverse mogelijkheden aan bloemen, uitvoeringen en prijsklassen. We bieden een breed assortiment bloemstukken, zodat u de mogelijkheid heeft dat rouwstuk te kiezen dat precies past bij uw wensen. Breng een laatste groet aan de overledene door een rouwlint of rouwkaart met persoonlijk boodschap toe te voegen aan de rouwbloemen.

Bestel rouwbloemen & rouwboeketten gemakkelijk bij ons online. Als u voor 12.00 uur besteld, kunnen de rouwbloemen vandaag nog bezorgd worden in Amsterdam en omgeving. Voor de rest van Nederland kunnen wij de rouwbloemen direct de volgende werkdag bezorgen, indien u voor 17.00 uur bestelt. Laat de rouwbloemen bezorgen bij het uitvaartcentrum, crematorium of bij de nabestaanden thuis. Rouwbloemen bestellen kunt u ook telefonisch bij ons doen of u kunt langskomen voor een vakkundig advies.

Met Goud gecertificeerd bij de Barometer Duurzame bloemist

Rouwbloemen.nl maakt onderdeel uit van De Roos BV en heeft het certificaat Goud van De Barometer Duurzame Bloemist. Hiermee tonen we aan te voldoen aan de zeer hoge milieueisen die gelden voor dit keurmerk. Ons bedrijfspand is sinds kort ook uitgerust met zonnepanelen waardoor we onze bedrijfsvoering nog milieuvriendelijker hebben gemaakt.

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express