Gemiddelde waardering van 10 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de bloemenveiling
  • Landelijke bezorging
  • Rouwstukken uit eigen bloembinderij
  • Bezorging dezelfde dag mogelijk

Champagne Vincent D'Astree Demi-Sec

Champagne Vincent D'Astree Demi-Sec

Onze huischampagne Lekker zoete champagne Een mooie champagne van een wat kleiner champagnehuis
€ 32,50
Karakters over: 250
+€ 1,25
€ 32,50

iDEALPayPalVISAMasterCardAmerican Express

Beschrijving

De Champagne Vincent D’Astrée Demi-Sec

De Champagne Vincent D’Astrée kwam in 1956 tot stand, dankzij het enthousiasme en de overtuiging van een handjevol mensen die van het platteland hielden en naar een zekere vorm van autonomie zochten.

Dit bekende merk, dat in 2006 zijn vijftigste verjaardag vierde, telt tegenwoordig meer dan 240 enthousiaste wijnbouwers en omvat een oppervlak van 85 hectare. Iedere wijnbouwer stelt het hele jaar door zijn hart, zijn passie en zijn respect voor de natuur in dienst van de wijngaard, om de druiven het beste van zichzelf te geven.

De drie druivenrassen die voor champagne gebruikt worden, Pinot Meunier (55%), Pinot Noir (20%) en Chardonnay (25%), worden met zorg geteeld op Premier Cru grond, zodat men authentieke, rijke en gevarieerde wijnen kan produceren, dankzij de knowhow van een team dat geleid wordt door Patrick Boivin, die met bezieling de champagnetraditie combineert met moderne vinificatietechnieken.

Deze heerlijk zoete demi sec van Vincent D’Astrée gaat prima bij een aperitief. Ook het aroma is mooi zit en de smaak is mooi vol en doet het meest denken aan amandelen en abrikoos.

Specificaties
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl