Bezorgen en betalen

Rouwbloemen laten bezorgen door Rouwbloemen.nl

Dankzij een uniek distributienetwerk is het mogelijk om binnen een aantal uren uw bezorging af te leveren door geheel Nederland!

Wanneer bestellen?
Rouwbloemen bestellen doet u eenvoudig en veilig bij ons online. Voor levering de volgende dag dient uw bestelling voor 17.00 uur (Nederlandse tijd) bij ons binnen te zijn. Wij bezorgen rouwbloemen van maandag tot en met zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen en feestdagen.

Aflever info
Wij houden rekening met de tijden die ons zijn doorgegeven, immers rouwwerk mag nooit te laat komen. Ons bedrijf is in Amsterdam gevestigd. Uw bestelling voor Amsterdam, Badhoevedorp en Amstelveen kunnen we dezelfde dag uitvoeren mits deze voor 12 uur zijn besteld. Bestellingen voor de rest van Nederland worden aan een plaatselijke bloemist uitbesteed, deze doet zijn best om de uitgekozen bloemen voor de begrafenis ook daadwerkelijk te leveren. Ook deze bestellingen dienen dan voor 12 uur bij ons binnen te zijn. Voor speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op. Tel.020-616868

Bezorg procedure

Uw bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er niemand thuis zijn dan kan de bezorger een van de volgende dingen ondernemen:

  • De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter
  • De koerier neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter de ontvanger kan een afspraak maken voor een tweede levering.

Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering in dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Een bestelling wordt maximaal tweemaal aangeboden hierna stuurt de koerier het terug naar ons, mocht u het pakket hierna opnieuw willen versturen dan bent u ons opnieuw bezorgkosten verschuldigd. 

Wat kost het bezorgen?

De bezorgkosten in Nederland bedragen 6,95 euro.

 

Betaalwijzen:

Betalen met iDeal

Wat is iDEAL? 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.


Hoe werkt betalen met iDEAL?

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met creditcard

Bij Rouwbloemen.nl kunt u met uw creditcard betalen. Rouwbloemen.nl accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.


Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen. 

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

 
 
Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf  of instelling nog geen debiteurennummer van ons gehad, dan kunt u bellen met onze Klantenservice 020-6168685.

Particulieren kunnen achteraf betalen, zie onze voorwaarden.


Betalen met PayPal

Betalen met PayPal; wat is PayPal?

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar bijvoorbeeld familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites. 

Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken.

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeschreven.

 

Webshop Keurmerk iDEAL PayPal VISA Master Card American Express